طراحی و توسعه سامانههای هوشمند لجستیکی | وقتی فعالیتهای دانشبنیان خودکار و هوشمند میشوند
فرهاد اعتباری در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا، درباره فعالیتها و مأموریتهای شرکت بهین فناور آماد هوشمند(باهو) مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین اظهار کرد: این شرکت سال ۱۳۸۴ در مرکز رشد واحد قزوین بهعنوان شرکت استارتآپی بهطور رسمی فعالیت خود را آغاز کرده و در زمینه طراحی سامانههای هوشمند لجستیکی در بستر فناوری اطلاعات فعالیت میکند و یکی از پیشرفتهترین مجموعههای اجرایی و عملیاتی دانشبنیان در زمینه تولید و توسعه سیستمهای هوشمند در بستر فناوری اطلاعات در کشور است.
وی اضافه کرد: مجموعه بهین فناور آماد هوشمند توانسته با بهکارگیری ابزارهای روزآمد و دانشبنیان، گام بزرگی را در راستای توسعه و عملیاتی کردن انواع الگوریتمهای پیچیده مبتنی بر هوش مصنوعی بهمنظور بهبود سیستمهای هوشمند بردارد و حدود دو سال پیش توانست مجوز دانشبنیانی خود را از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اخذ کند.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان بهین فناور آماد هوشمند(باهو) افزود: در این مجموعه توانستهایم با بهکارگیری دانش منسجم خود در این مدت فعالیت، گام بزرگی را در راستای توسعه سیستمهای عملیاتی مبتنی بر هوش مصنوعی، کاهش هزینههای سازمانها، بهبود ارائه خدمات مختلف به مشتریان توسط سازمانها و بهکارگیری دانش هوش مصنوعی برداریم.
طراحی و پیادهسازی نرمافزارهای هوشمند در ابعاد ملی
اعتباری عنوان کرد که مجموعه بهین فناور آماد هوشمند، یکی از بزرگترین شرکتهای ایرانی بوده که نرمافزارهای هوشمند در حوزههای مختلف را طراحی و در ابعاد کشوری و ملی پیادهسازی کرده و ازجمله مشتریان این شرکت که پروژههای مختلف در ابعاد ملی در آنها پیادهسازی شده را میتوان از مجموعههای اتکا، مجموعه ساپکو و ایرانخودرو (برنامهریزی تأمین کل قطعات به سایتهای مشتری)، مجموعه ایسیکو، مجموعه ایساکو (برنامهریزی توزیع قطعات یدکی در کل کشور) و مجموعه پخش البزر (برنامهریزی توزیع غذا و دارو در کل کشور) را نام برد که نشاندهنده توانمندی این مجموعه در پیادهسازی پروژههای دانشبنیان در ابعاد ملی است.
وی گفت: مجموعه تیمهای هوش مصنوعی، طراحی الگوریتم، برنامه نویسان و طراحان گرافیک در کنار هم منجر به تولید مجموعههای نرمافزاری هوشمند دانشبنیان شده و همه تلاش خود را معطوف به بهکارگیری دانش در راستای ارتقای فرایند لجستیکی سازمانها در سطح ملی کردهاند. تجربه پیادهسازی این سیستم در سازمانهای مشابه نشان داده با بهکارگیری این مجموعه هوشمند میتوان بهبود قابل توجهی را در هزینههای کلی سیستم ایجاد کرد، کیفیت خدمات ارائهشده به مشتری را ارتقا و با پیادهسازی آن، نظارت سیستماتیک جامعی را روی همه زیرمجموعههای فرایندهای لجستیکی زیر پوشش انجام داد.
مدیرعامل شرکت بهین فناور آماد هوشمند(باهو) عنوان کرد: بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته، واحدهای فناور میتوانند نقش مؤثری در افزایش درآمدهای غیرشهریهای دانشگاهها و بهویژه اشتغال به کار دانشآموختگان همان دانشگاه داشته باشند. یکی از مزایای محصولات مبتنی بر فناوری اطلاعات از قبیل محصولات این شرکت، کاهش وابستگی به حضور فیزیکی در سازمانها و امکان اجرای فرایندها بهصورت خودکار، بهینه و هوشمند بوده است و در شرایط شیوع کرونا محصولات این شرکت بسیار کاربردی هستند.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/